مجتمع پسرانه سپهر همه ساله دستاوردهای قابل توجهی در مسابقات و فعالیت های علمی و فرهنگی و ورزشی در سطوح منطقه، استان و کشور دارد.
این مجموعه با به کارگیری نیروهای مجرب و توانمند، بخشی از برنامه ریزی های خود را در جهت مقام آوری و کسب جایگاه ها و مراتب علمی و فرهنگی صرف نموده است و تمام تلاش خود را به کار بسته است تا دانش آموزان گذشته از کسب مقام و مدال، از لحاظ اخلاقی و شخصیتی در بهترین مراتب و سطوح قرار گیرند و فرزندان خود را خوب می آموزد که پهلوانی جایگاهی بسیار والاتر از قهرمانی دارد.

دستاوردهای مجتمع پسرانه سپهر در سال های گذشته بسیار بیشتر از آن بوده است که به صورت تام و تمام قابل ذکر باشد، از این روی تنها بخشی از این دستاوردها در زمینه های مختلف در ذیل بیان می شود.

دستاوردهای این مجموعه تا کنون موضوعاتی از قبیل جشنواره ی جابر بن حیان، جشنواره ی داستان نویسی (اندیشمند کوچک)، مسابقات علمی در سطوح منطقه و استان، آزمون های YLE و Flyers، مسابقات فرهنگی قرآنی اداره ی آموزش و پرورش (مفاهیم قرآن، نهج البلاغه، حفظ و قرائت قرآن، احکام، انشا نویسی، سرود و ...)، مسابقات ورزشی (شنا، بسکتبال، شطرنج، فوتبال)، آزمون های مبتکران و مرآت و ... را در بر گرفته است.

امید آن داریم که  فرزندان ما در تمامی رشته ها و زمینه ها موفق و صاحب منصب باشند تا سهمی هرچند کوچک در موفقیت و پیشبرد آینده ی عزیزانمان داشته باشیم.
اخبار مربوط به دستاوردها و افتخارات
کسب مقام سوم در مسابقات بسکتبال منطقه ای
کسب مقام سوم در مسابقات بسکتبال مناطق تهران

کسب مقام سوم مسابقات تیمی شنای قهرمانی
متوسطه 1 پسرانه سپهر، در مسابقات تیمی شنای قهرمانی آموزشگاه های منطقه یک تهران مقام سوم را کسب کرد.

کسب یک مدال نقره و دو مدال برنز توسط دانش آموز دانیال حبیبی
دانیال حبیبی، دانش آموز سال دوم مقطع متوسطه 2، دررقابت های شنای منطقه،‌ برنده یک مدال نقره و دو برنز شد.

کسب مقام دوم در مسابقات پینگ پونگ
دانش آموز آروین یاسینی، مقام دوم مسابقات پینگ پونگ منطقه را از آن خود کرد و به مسابقات استانی راه پیدا کرد.

کسب سه مدال نقره توسط دانش آموز پارسا مرادی
سه مدال نقره رقابت های شنا در 50 متر قورباغه، کرال پشت و شنای آزاد به دانش آموز پارسا مرادی تعلق گرفت.