ورود به مدبر

دبیرستان پسرانه سپهر

درج مطلب

برگزاری آزمون ریاضیات کانگورو 2018 در دبیرستان پسرانه سپهر
دانش آموزان دبیرستان پسرانه سپهر با دیگر دانش آموزان در مسابقات ریاضیات کانگورو به رقابت پرداختند
برای همه این عزیزان آرزوی موفقیت و سربلندی داریم.

برگزاری جشنواره غذا با هدف غذای سالم
جشنواره غذایی در مقاطع متوسطه یک و توسطه دو با هدف استفاده از غذاهای سالم برگزار گردید.

اهداء جوایز مسابقات fifa18
مسابقات fifa18 به حضور 32 تیم در قالب گروه های 2 نفره به مدت یک ماه در دبیرستان پسرانه سپهر انجام شد.

نمایش گروه تئاتر دبیرستان پسرانه سپهر در مسابقات منطقه ای
گروه تئاتر دبیرستان پسرانه سپهر در مسابقات منطقه یک تهران روز شنبه مورخ 12 اسفند ماه 96 به روی سن رفت

کسب مدال های رنگارنگ مسابقات شنا توسط دانش آموز سپهری
پارسا مرادی دانش آموز مقطع متوسطه دو توانست با درخشش در مسابقات شنای منطقه یک مدال های رنگا رنگی را کسب نماید. این افتخار آفرینی را به خانواده گرامی ایشان و مجموعه سپهر تبریک عرض می نماییم.

کسب عنوان های قهرمانی و نایب قهرمانی در مسابقات پژوهشی

دانش آموزان متوسطه یک به اردوی مشهد مقدس عازم شدند
دانش آموزان متوسطه یک روز دوشنبه 23 بهمن ماه به اردوی برون استانی مشهد عازم شدند از برنامه های اردو زیارت هشتمین امام شیعیان ، منطقه ییلاقی طرقه، سرزمین موج های آبی، بازدید از کوهسنگی  و الماس شرق بود.

برگزاری مسابقات FIFA18 به مناسبت دهه مبارک فجر
هم زمان با آغاز دهه مبارک فجر مسابقات FIFA18 در مقاطع متوسطه یک و دو آغاز گردید.
30 تیم دو نفره در این مسابقات ثبت نام به عمل آورده و تا پایان دهه فجر با یکدیگر به رقابت می پردازند. به تیم های برتر جوایز نفیسی اهداء خواهد شد.

برگزاری کارگاه ایمنی در مقابل زلزله
در این کارگاه به دانش آموزان آموزش داده شد که در هنگام بروز زلزله چه به نکاتی توجه کنند تا ایمنی و سلامتیشان حفظ گردد.

مراسم پایان ترم اول و تجلیل از دانش آموزان برتر
مراسم تحویل کارنامه امتحانات ترم اول به همراه تجلیل ار زتبه های علمی و ورزشی روز چهارشنبه مورخ 4 بهمن 96 برگزار گردید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18  آرشیو خبر‌ها